Om Sinolytica

Sinolytica er lavet og drevet af Mads Vesterager Nielsen (der siden er stoppet) og Casper Wichmann, der begge har en baggrund i Kinastudier fra Københavns Universitet.

Sinolytica

Kina fylder stadig mere på den globale scene og søger at sætte sit eget aftryk på verden. Uanset om man ser Kina som en samarbejdspartner, systemisk rival, eller sågar fjende, kommer Kina ikke til at forsvinde. Det stiller også krav til vores vidensniveau om landet og landets ageren. Samtidig skal vi også passe på at sidestille hele Kina med Kommunistpartiet. Det kinesiske folk har også en historie at fortælle.
Derfor har vi startet Sinolytica for at øge formidlingen af Kina og Kina-relaterede emner, på godt og ondt, i Danmark.

Casper Wichmann er uddannet Sinolog (cand.mag i Kinastudier fra Københavns Universitet) med særligt fokus på kinesisk politik, sociale medier og tech. Han har også en HD i International Business fra CBS. Han er ansat som Asien og Kina-korrespondent hos TV 2 Danmark A/S,
Følg Casper på Twitter.

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Vi hjælper gerne din virksomhed eller organisation med at blive klogere på Kina. Det kan være igennem foredrag, workshops, analyser, eller andet.
Kontakt os på sinolytica@gmail.com for henvendelser.